rdgivningworkhopforedrag

Få arbejdsglæde mellem generationerne – sådan!

Omdrejningspunktet for mine ydelser er et skarpt fokus på at skabe arbejdsglæde mellem generationerne. Der er brug for alle generationerne på arbejdspladsen, og når vi lærer at håndtere forskellene og at se dem som styrker, vil det skabe en positiv afsmitning i hele organisationen – også på bundlinjen. Du kan vælge mellem tre forskellige tilgange, der alle lærer din organisation at udnytte generationernes forskellige styrker:.

Rådgivning: Ledelse der engagerer og motiverer generation X, Y og Z

Som leder i en offentlig eller privat virksomhed med medarbejdere, som spænder over op til 5 generationer, bliver der stillet store krav til din evne til at kommunikere og motivere. Dit og virksomhedens udbytte ved rådgivningen er, at du i tæt samarbejde med mig finder de løsninger, der skaber et arbejdsmiljø, hvor hver eneste medarbejder føler sig velkommen hver dag og klædt på til opgaverne.

Workshop i arbejdsmiljø

Få værdifuld viden gennem en workshop, hvor jeg guider jer frem til øget indsigt i generationernes ressourcer og muligheder alt efter udfordringer og problemstillinger i jeres organisation. Relationer og resultater får bedre vilkår, og herved bliver trivslen øget.

Foredrag om arbejdsglæde

Gennem et foredrag vil jeg inddrage jer i tankegangen om og betydningen for, hvad der kendetegner og adskiller generation x, y og z i organisationsregi. Foredraget efterlader jer med aha-oplevelser og nye tanker om de forskellige generationer, ligesom I får værktøjer til daglige anvendelse, så I kan udnytte generationernes styrker.

 

FAQta hand