Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Der er brug for alle på arbejdsmarkedet – uanset alder

betterwork er en konsulentvirksomhed med fokus på arbejdsglæden og samarbejdet mellem generation X, Y og Z hvor balancen mellem mening og mestring har stor betydning for vores performance i arbejdslivet.
Vores nuværende medievaner, arbejdsmetoder og den måde vi tjener penge på er under pres i en tid, hvor vi er gået fra den analoge verden til den digitale.
Samtidig med er udsigten til et længere arbejdsliv med til at ændre vores ageren. Derfor er flere genererationer end hidtil nødt til at forstå betydningen og gevinsten ved at man fagligt såvel personligt lærer at samarbejde og udnytte hinandens ressourcer og potentiale.
Desuden kan hverken generation X, Y og Z ikke længere nøjes med at kigge indad men skal udvide horisonten på kryds og tværs og tænke globalt.
Fællesskabet og relationerne er afgørende for hvordan vi deler erfaringer, information og viden, da udvikling og innovation sjældent opstår uden et godt samarbejde, der giver mening for alle generationer.

 

Om Sara Bahr

Min interesse og motivation for arbejdsglæden og samarbejdet mellem generation X, Y og Z er opstået på baggrund af mine erfaringer fra B2B og uddannelsessektoren. Erfaringerne er dannet på baggrund af de menneskelige relationer med et målrettet og dialogbaseret samarbejde med mennesker med individuel baggrund og tilgang til verden.

Jeg er altid undersøgende og på udkig efter nye arbejdsmetoder, muligheder og udfordringer for at holde mig opdateret med de nyeste trends og idéer, der understøtter de mange diverse arbejdsopgaver jeg møder.

Mine observationer videregiver jeg til ledere og medarbejdere i alle brancher i håbet om at danne en forståelse og interesse for det der er medvirkende til at højne arbejdsglæden og samarbejdet mellem generationerne.

Forandringerne hagler ned over det moderne samfund og det ændre dagligt vores arbejdsmetoder og vaner, hvilket uden undtagelse have en mærkbar effekt på væksten, bundlinjen og medarbejdernes performance. Derfor er det ekstrem vigtigt at skabt en synergi mellem individet og forretning.

Der er brug for alle generationer uanset hvilken generation vi tilhører, og vi kan lære så meget af hinanden uanset konteksten – flere ved mere.

 

 

 

FAQta hand

Luk op for arbejdsglæden og ned for kløften mellem generationerne - ring på tlf. 26 27 10 03