Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Der er brug for alle på arbejdsmarkedet – uanset alder

Betterwork er en konsulentvirksomhed med fokus på at skabe arbejdsglæde mellem generationerne. I takt med at arbejdsmarkedet ændres hurtigt, vil vi opleve endnu flere generationer end hidtil betræde det på en og samme tid.

Om Sara Bahr

Min interesse for arbejdsglæde og trivsel blandt generationerne er opstået gennem et arbejdsliv i uddannelsessektoren og B2B, hvor jeg kontinuerligt har beskæftiget mig med menneskelige relationer gennem målrettet og dialogbaseret arbejde med individer med forskellig baggrund og tilgang til verden.

 

Det ligger dybt i min dna at være undersøgende og på udkig efter nye muligheder og udfordringer, og derfor har jeg med stor succes investeret tid i at oparbejde mere viden og få min arbejdsrelaterede erfaring testet gennem uddannelse.

Nu arbejder jeg med at videregive min viden og læring til forskellige organisationer, og jeg nyder og drives af at se mennesker og organisationer rykke. For når vi indser, at der er brug for alle generationerne og at vi kan lære af hinanden, er vejen banet for vækst og udvikling – og overskud på bundlinjen.

Hør hvordan jeg kan hjælpe din organisation med at udnytte generationernes forskellige styrker – kontakt Sara Bahr på tlf. 26 27 10 03.

FAQta hand

Luk op for arbejdsglæden og ned for kløften mellem generationerne - ring på tlf. 26 27 10 03