Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download
genXgenY

Generationer på arbejdspladsen

Når generation x, y og z møder hinanden på en arbejdsplads, er det ikke bare forskellige mennesker, der mødes og skal arbejde sammen. Det er forskellige generationer og dermed forskellige kulturer og verdensbilleder, der mødes.
Generationernes forestilling om arbejdets udførelse er et produkt af de forskellige generationers værdisæt og kultur, hvilket betyder, at de ikke handler ud fra samme udgangspunkt i en given situation. Og det kan give konflikter i hverdagen, hvis ikke både ledere og kolleger forstår de forskellige generationers handlinger og tankegange. Omvendt er der så meget guld at hente, hvis vi forstår at vidensdele og erfaringsudveksle på tværs af generationerne.

Rummelig arbejdsplads med arbejdsglæde i fokus

Det store spørgsmål er, hvordan vi udvikler en rummelig arbejdsplads, hvor arbejdsglæden er en naturlig del af hverdagen – uanset hvilken generation du tilhører. Svaret er forskelligt fra arbejdsplads til arbejdsplads, men tager altid udgangspunkt i devisen om at for at acceptere hinanden må vi forstå hinanden. For når de bløde værdier virker, virker alt andet også.
Klik ind på de forskellige generationer og få et indblik i, hvad der kendetegner generationerne X, Y og Z.

FAQta hand

Luk op for arbejdsglæden og ned for kløften mellem generationerne - ring på tlf. 26 27 10 03